sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Irinel Columbeanu vrea să se împace cu fosta iubită

Irinel Columbeanu vrea să se împace cu fosta iubită


Cu un bogat trecut amoros în spate, aflat în prezent la un azil de lux din Ghermănești, Irinel Columbeanu simte lipsa unei femei cu care să-și împartă bucuriile, dar și necazurile. Dintre toate frumusețile autohtone ce i-au trecut pragul casei, de una îi este cel mai dor. Aceasta este nimeni alta decât Oana Cojocaru, ultima sa iubită. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, fostul om de afaceri a mărturisit că nu renunță la ideea de a reînnoda idila cu tânăra care e cu 40 de ani mai mică decât el.

Irinel Columbeanu a avut parte de-o „viață ca-n filme”.  A cunoscut luxul, dar și traiul mai puțin îmbelșugat și se poate lăuda cu un bogat trecut amoros. Pe lista sa s-au numărat multe frumuseți autohtone, în mare vogă pe vremea când se afișau la brațul fostului om de afaceri.

stiri romania
Irinel Columbeanu a avut o relație de aproximativ trei ani cu Oana Cojocaru

Iri s-a iubit cu Romanița Iovan, prințesa Brianna Caragea, Anna Lesko sau Monica Gabor. Dar dintre acestea și multe altele, doar ultima i-a fost soție. De la divorțul de mama fiicei sale, stabilită acum în America, fostul om de la afaceri de la Izvorani a mai avut o singură relație stabilă, de trei ani, cu Oana Cojocaru, cu 40 de ani mai mică decât el. Ei bine, deși au trecut ceva ani de când cei doi s-au despărțit, aflat acum la azil, Iri este nostalgic și acum după iubirea pierdută.

(CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A RĂBUFNIT, DUPĂ CE A FOST LUAT LA MIȘTO PENTRU IMAGINEA CU TZANCĂ URAGANU: „RAMOLIT EȘTI…”)

„Cel mai dor îmi este de Oana”

Mai mult, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, acesta ne-a mărturisit că dintre toate fostele sale iubite mai mult sau mai puțin celebre, cel mai dor îi este de… Oana. În plus, Iri nu a renunțat la ideea de a reînnoda idila ce s-a derulat pe parcursul a trei ani. A încercat chiar în urmă cu ceva timp, dar fără sorți de izbândă.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Acesta a cunoscut-o pe Oana la un eveniment monden, pe când tânăra avea doar 20 de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.