vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Mihai Trăistariu, îngrijorat pentru starea de sănătate a fratelui său! Cum l-a găsit pe Vasile, atunci când a mers în vizită la el acasă: „Sper să fie bine”stiri romania

Mihai Trăistariu a rămas cu un gust amar după ce și-a vizitat fratele, la Piatra Neamț.

Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri și este ocupat, momentan, cu proiectele sale profesionale, căci își dorește să adune cât mai curând milionul de euro, dar nu uită nici de familia lui. Zilele trecute, artistul a fost la Piatra Neamț pentru a-și vizita fratele, însă felul în care arăta Vasile l-a lăsat fără cuvinte.

Pe pagina sa de Facebook, Mihai Trăistariu a povestit ieri, pe 9 martie, că a mers în orașul său natal, acolo unde locuiește și fratele lui, Vasile.

Cu această ocazie, cântărețul a decis să îi facă și o vizită fratelui său. Ajuns la casa acestuia, Mihai Trăistariu abia dacă l-a recunoscut pe bărbat.

În mesajul din mediul online, artistul a mărturisit că Vasile a slăbit îngrijorător de mult, ceea ce l-a făcut să se întrebe dacă acesta se confruntă cu vreo problemă de sănătate. Totuși, fratele său l-a liniștit și i-a povestit că a eliminat mai multe kilograme pentru că în ultima perioadă a ținut post, el fiind o fire extrem de credincioasă.

„Azi, la Piatra Neamț, am trecut azi și pe la frate-meu, pictorul- Vasile Trăistariu. Pare cam slăbit. El zice că a ținut post și de asta e așa. În fine… Sper să fie bine. El era mai durduliu de fel. Pictează, se roagă, merge la biserică, citește, meditează, se odihnește, face plimbări zilnic. E un om echilibrat. Lipsit de stres. Să-i ajute D-zeu. Că-i un băiat tare bun. Sor’mea a promis că-l ia în vacanță la Iași, la ea, o săptămână.

Să picteze Teiul lui Eminescu, Parcul Copou etc. Să se plimbe, să vadă expozițiile, galeriile din Iași”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Citește și: Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută în urmă cu cinci ani, a dat primul semn de viață: ”Ea trăiește”. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu tânăra în tot acest timp?

Mihai Trăistariu și fratele său, Vasile

[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu își întreține fratele de ani buni

După ce ambii lor părinți s-au stins din viață, Mihai Trăistariu și sora lui și-au îngrijit cu mare atenție fratele, pe Vasile, care a rămas atunci să locuiască în casa părintească. Mai mult, după decesul mamei lor, Vasile Trăistariu și-a dat demisia de la școala unde era profesor de desen și a decis să trăiască doar din pictură.

Însă banii din vânzarea tablourile sale nu…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.