sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Procesul Mioarei Roman a primit termen după moartea ei! Oana Roman continuă războiul cu RAAPPS-ul

Procesul Mioarei Roman a primit termen după moartea ei! Oana Roman continuă războiul cu RAAPPS-ul


Continuă procesul început în urmă cu 10 ani între Mioara Roman și Regia Autonomă “Administrația Patrimoniului Protocolului De Stat”. La acea vreme, fosta jurnalistă a fost evacuată din casa în care locuia și condamnată să plătească daune uriașe, în valoare de 300.000 de euro. Instanța a decis deja și primul termen, după ce fosta soție a lui Petre Roma s-a stins din viață. 

Pentru a-și recupera banii, RAAPPS a intentat împotriva Mioarei Roman mai multe procese de executare silită. Ultimul termen a avut loc pe data de 6 martie, iar fosta jurnalistă primise citație cu puțin timp înainte să moară. Fosta jurnalistă trebuia să se prezinte la proces lături de fiicele ei, Oana Roman și Catinca Zilahy, chemate în calitate de intimați. În orice caz, războiul din tribunal nu a ajuns la final.

Citește și: CE S-A ÎNTÂMPLAT ATUNCI CÂND OANA ROMAN A MERS SĂ-ȘI IA ADIO DE LA MAMA EI. ABIA ACUM A AVUT CURAJ SĂ SPUNĂ: ”MI-A FOST FOARTE FRICĂ”

Oana Roman continuă procesul cu RAAPPS, după moartea mamei sale

Deși fosta soție a lui Petre Roman a trecut la cele veșnice, procesul nu a ajuns la final. Oana Roman continuă războiul în tribunal cu RAAPPS. Astfel că, miercuri, 6 martie, instanța a amânat cauza și a stabilit un nou termen de judecată, în data de 29 mai 2024.

În urma sentinței din 2017, Mioara Roman a fost condamnată să plătească daune de 300.000 de euro către RAAPPS. Ea avea poprire pe pensie, un sfert din veniturile sale lunare mergând în contul datoriilor.

Aceste sume nu au fost suficiente pentru a achita integral, așa că RAAPPS a demarat mai multe procese de executare silită. Fosta jurnalistă primise citație pentru unul dintre termen cu puțin timp înainte să se stingă din viață.

„Roman Mioara Iulia, cu ultimul domiciliu în Bucureşti este chemat în această instanţă, camera 201, în ziua de 06.03.2024, Completul C13 S2 (fost C37 Civil), ora 09:00, în calitate de Intimat, în proces cu Regia Autonomă “Administraţia Patrimoniului Protocolului De Stat” în calitate de Petent, plângere împotriva refuzului executorului judecatoresc dosar executare NR. xxx/2022.

În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi. (…) Prin înmânarea citaţiei, sub semnătură de primire, personal sau prin reprezentant legal sau…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.