vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Să le spui tuturor din Cer că îi iubesc”


Oana Pellea este în doliu. Actrița a pierdut un membru drag al familiei sale. Un mesaj de adio a fost postat pe rețelele de socializare. Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris Oana Pellea. 

Ce mesaj de adio a lăsat actrița Foto: Facebook

Ce mesaj de adio a lăsat actrița Foto: Facebook

A murit mătușa Oanei Pellea 

Celebra actriță Oana Pellea este în doliu. Mătușa artistei, Irina, a murit. Aceasta a fost sora regretatului Amza Pellea. Actrița a transmis un mesaj de adio, în memoria mătușii sale, plin de emoție și durere: „Irina mea … a plecat să se întâlnească cu surorile ei … Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza … Îți mulțumesc pentru tot.

Te iubesc. Blândețe de OM … Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc. Dumnezeu să te odihnească, iubita mea”, a scris actrița, într-o postare pe Facebook. Sute de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe actriței, printre acestea numărându-se și Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății, dar și actrița Maia Morgenstern.

Oana Pellea a împlinit 62 de ani 

În urmă cu o lună, Oana Pellea a împlinit vârsta de 62 de ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant, transmițându-și gândurile, ca de fiecare dată, către părinții ei, amândoi plecați de pe această lume. „Vă mulțumesc, iubiții mei, că m-ați adus pe lume! Vă iubesc!”, a scris actrița pe contul său de Facebook.

 Oana Pellea a vorbit despre suferința pierderii celor doi părinți 

Oana Pellea, fiica regretatului actor Amza Pellea, a făcut mărturisiri emoționante despre familia și viața ei. Ea și-a deschis sufletul la podcastul Fain și simplu, al lui Mihai Morar.

Actrița a povestit despre suferința pricinuită de pierderea celor doi părinți. Oana Pellea a spus că a fost un privilegiu pentru ea să se nască în această familie. Ea a mărturisit a simțit că tatăl și mama ei au fost oamenii pe care i-a iubit…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.