vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Țara acoperită complet de zăpadă. Troienele au blocat traficul iar la mare au fost valuri uriașestiri romania

Potrivit meteorologilor locali, a fost cea mai năpraznică zi, cum nu s-a văzut tot sezonul rece trecut.

În schimb, în Barcelona, vântul a bătut cu peste 70 de kilometri pe oră.

Citeşte şi: Toate voucherele pe care românii le pot primi de la guvern. Unele ajung și la 50.000 de lei

În ceea ce privește marea, s-au înregistrat valuri de peste doi metri și o persoană a fost dată dispărută, în larg.

Un episod de iarnă violentă a fost și în ianuarie atunci când mai multe unități ale armatei au fost mobilizate pentru a ajuta aproximativ 600 de șoferi care au rămas blocați pe o autostradă din cauza zăpezii abundente, în timp ce furtuna Juan a acoperit mai multe zone din Spania.

Căderile de zăpadă i-au lăsat pe automobiliști blocați ore întregi pe șoseaua N-122, între Soria și Agreda, în nordul Spaniei, astfel că autoritățile au anunțat că au trimis trupe de la o bază din Zaragoza pentru a ajuta la scoaterea șoferilor.

Citeşte şi: Radiografia vacanțelor pe Litoral: Preț mediu de 2.500 lei pe nici 5 nopți. 25%, plătite cu vouchere acceptabile.

Temperaturile au coborât până la minus 13 grade Celsius în Soria, a anunțat vineri AEMET, agenția meteorologică de stat. Ploi abundente au căzut în regiunea vestică Extremadura și în Catalonia, în nord-estul Spaniei, a precizat AEMET.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.