sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Votează cei mai buni mijlocași FCSB all-time! Tu faci echipa ideală!


În cea mai tare provocare ProSport pentru suporterii celei mai iubite echipe din România, am aflat deja aproape jumătate din echipa ideală FCSB! După 22 de ani în care Gigi Becali a tot făcut primul 11, acum tu votezi echipa all-time a celor mai buni fotbaliști roș-albaștri! Iar de astăzi ai ocazia să alegi cei mai buni mijlocași FCSB, după ce am descoperit împreună portarii (AICI), fundașii laterali (AICI) și stoperii (AICI).

Timp de aproximativ două zile vei putea alege din cele 7 propuneri pe care ți le facem pentru fiecare post.

  • Pentru mijlocașii centrali, până marți, 12 martie, ora 05:00 dimineața, votezi opțiunile tale în sondajele din acest articol!

Un singur fotbalist poate fi votat, iar jucătorul cu cele mai multe voturi la final intră în echipa de vis. Locul doi în viziunea publicului ca număr de voturi devine rezervă în lotul suprem! Firește, sunt jucători a căror încadrare pe post e relativă. Spre exemplu, Andrei Prepeliță ca mijlocaș defensiv ori Gabriel Iancu pe post de mijlocaș ofensiv, deși poate fi al doilea vârf sau chiar extremă. De fiecare dată a primat în demersul nostru postul pe care s-a consacrat în memoria publicului. Detaliile complete ale campaniei pot fi descoperite AICI.

Pentru mijlocașii centrali într-un sistem 4-2-3-1, lista jucătorilor care s-au remarcat în ultimii 22 de ani în tricoul roș-albastru ne duce în echipa ideală spre un mijlocaș cu rol defensiv și unul cu rol…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii cunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news//”>Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.