vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood » Teatru și film


Succesul lui Adam Sandler pe Netflix, după ce a jucat şi produs ei filme pentru streamer în 2023 l-a transformat în cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Câştigurile sale s-au ridicat la 73 de milioane de dolari (57 de milioane de lire sterline), potrivit revistei Forbes.

Acest lucru l-a plasat înaintea vedetei „Barbie” Margot Robbie, care, la 33 de ani, este cea mai tânără persoană din top 10.

Ea a fost, de asemenea, producător la „Barbie”, care a fost cel mai mare succes de box office din 2023, şi la succesul cult „Saltburn”.

Tom Cruise ocupă locul al treilea pe lista Forbes, Ryan Gosling, colegul lui Robbie din „Barbie”, Ryan Gosling este pe locul al patrulea, alături de Matt Damon, iar Jennifer Aniston, colega lui Sandler din „Murder Mystery”, ocupă locul al şaselea. Sandler şi Aniston joacă rolul unor detectivi particulari soţ şi soţie nefericiţi în seria de filme. 

„Murder Mystery 2” a fost al cincilea cel mai vizionat film de Netflix anul trecut, cu 173 de milioane de ore de vizionare.

Filmul nu a avut niciodată şanse la Oscar şi a fost criticat de unii critici – The Observer l-a numit „o comedie grosolană”, iar CNN a spus că cel mai bun lucru la el „este că este din fericire scurt”.

Cu toate acestea, alţi critici au fost plăcut surprinşi. Los Angeles Times a recunoscut că vedetele sale „sunt mai bune decât trebuie să fie”, în timp ce Vulture a întrebat: „Cum îndrăzneşte Murder Mystery 2 să fie atât de bun?”

Citește și Vedetele de la Hollywood îl îndeamnă pe Biden să facă presiuni pentru încetarea focului între Israel şi Gaza

Anul trecut, Sandler a scris, produs şi a dat voce animaţiei „Leo”; şi apărând şi producând comedia „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah” pentru Netflix.

Anul acesta, a jucat deja în drama ştiinţifico-fantastică „Spaceman” – tot pentru Netflix.

Câştigurile sale au fost sporite de 44 de show-uri de stand-up comedy anul trecut, potrivit Forbes.

Este pentru prima dată când Sandler se află în fruntea listei revistei din 2002.

Tyler Perry a fost cel mai bine plătit în 2022, iar Dwayne Johnson a fost în top în cei trei ani anteriori. Dar niciuna…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “infocultural.eu”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. romaniaexpres.ro este un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.