sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Matei Stratan se însoară cu Iana Budeanu?!

Matei Stratan se însoară cu Iana Budeanu?!


Matei Stratan a avut, de-a lungul timpului, legături amoroase doar cu “bunăciuni”, una mai celebră față de cealaltă, cea cu Mădălina Ghenea, care l-a făcut și tătic fiind cea mai mediatizată. Andreea Raicu sau Ileana Lazariuc sunt alte frumuseți cu care Mr. Cash Jr. s-a iubit. Niciuna nu l-a convins, însă, că merită și luată ca mireasă. Totuși, de câteva luni, afaceristul este “acaparat” total de Iana Budeanu, o sexy-tinerică, moștenitoarea unui imperiu financiar de vis. Se aud, deja, clopote de nuntă, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care ne fac să credem că Matei Stratan o va trece pe numele lui.

De câteva luni, Matei Stratan a combinat-o pe Iana Budeanu, o tânără frumușică foc, originară din Bacău, nimeni alta decât fiica lui Ovidiu Budeanu, un om de afaceri discret, cu o avere estimată la 40 de milioane de euro. Cei doi nu ezită să apară în public, iar relația lor este deja oficială. Este, practic, cea mai lungă legătură amoroasă a omului de afaceri după despărțirea de Mădălina Ghenea. Sunt semne că dacă vor continua pe aceeași linie, Mr. Cash Jr. ar urma să o ceară de soție, privilegiu de care nu a avut parte, din păcate pentru ea, și celebra actriță, stabilită de mai mulți ani în străinătate.

(VEZI AICI: ADIO, ANDREEA RAICU SAU ILEANA LAZARIUC! MATEI STRATAN SCHIMBĂ FEMEILE CA PE ȘOSETE, IAR CANCAN.RO ARE DOVADA. “MR. NOCASH JR.” S-A CUPLAT CU O BOMBĂ-SEXY, FIICA UNUI MEGA-MILIONAR!)

Matei Stratan și Iana Budeanu, prânz corect la Casa di David

Cuplul pare a fi super sudat și ar bate, deja, clopote de nuntă. Avem și dovada în acest sens. CANCAN.RO i-a întâlnit, duminică, pe Matei Stratan și Iana Budeanu la Casa di David, restaurantul nr. 1 din România, unde, alături de câțiva amici, au ieșit pentru un prânz corect. Pus pe glume, Mr. Cash Jr. a fost “one man show” la masă, iar partenera lui a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. A făcut-o să râdă cu gura până la urechi, semn clar că relația lor este pe drumul cel bun. Dată fiind situația, nu excludem ca în viitor afaceristul să o ceară de soție pe tânără, din moment ce legătura și-a asumat-o total, spre deosebire de cele pe care le-a avut în trecut.

Matei Stratan și Iana Budeanu au o relație bine sudată
Matei Stratan și Iana Budeanu au o relație bine sudată

A studiat în Elveția, la Lausanne

În concluzie, Matei Stratan a dat, clar, lovitura!…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.