vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Scandal amoros în Armata Română. Un subofițer s-a răzbunat pe fosta lui iubită pentru că l-a părăsit. A fost condamnat


Curtea Militară de Apel București a pus capăt unui scandal amoros fără precedent în Armata Română.  

Un subofițer din Focșani a fost trimis la închisoare, după ce și-a șantajat și amenințat cu moartea o colegă, pentru că femeia a vrut să rupă relația cu el. Ba chiar le-a arătat fiilor acesteia, fotografii compromițătoare, supărat că a fost părăsit. Pentru toate acestea, a fost trimis după gratii.

Plutonier major la transmisiuni, bărbatul în vârstă de 44 de ani va trebui să stea după gratii, în Penitenciarul de la Focșani, până în 2026.

A fost condamnat definitiv după ce în vară a provocat un scandal acasă la femeia cu care avusese relații intime după ce s-au cunoscut la cazarmă.

A ales să se răzbune după ce ea a pus capăt relației. Furios, bărbatul le-a arătat soțului și fiilor femeii fotografii compromițătoare făcute în timpul întâlnirilor pe care le-au avut. Asta după ce i-a trimis femeii sute de mesaje pe telefon și a amenințat-o cu moartea.

Citește și


soldati raniti israel

stiri romania

Olivian Moroșanu, avocatul subofițerului MApN:Nu a primit bine refuzul și nu a știut cum să facă să continue această relație afectivă cu persoana vătămată. S-a ajuns la amenințări, s-a ajuns la șantaje că aveau și niște poze compromițătoare făcute cu acordul persoanei vătămate. Totul a culminat cu un episod violent petrecut la ușa unde locuia partea vătămată împreună cu familia”.

În ziua scandalului, fiii femeii l-au alungat pe subofițerul care insista că vrea să oficializeze relația cu mama lor. L-ar fi scos cu forța din bloc, așa că la rândul lui plutonierul a făcut un denunț penal pentru lovire. Unul dintre frați este la rândul lui militar de carieră.

În primă instanță, Tribunalul Militar Iași a dispus suspendarea executării pedepsei și l-a obligat pe subofițer să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității. Dar cum avea interdicția de a se apropia de victimă și familia ei și ar fi încercat să ajungă la o înțelegere, juduecătorii Curții Militare de Apel l-au trimis în spatele gratiilor.

Subofițerul, care a petrecut câteva zile într-o secție de psihiatrie pentru evaluare, a sperat până în ultima clipă că va fi iertat. Ba chiar era dispus să se împace cu familia fostei iubite, de care nu se va mai putea apropia timp de doi ani după ce va fi eliberat.

Olivian Moroșanu, avocatul subofițerului MApN:El nu a înțeles această interdicție și a insistat să se împace. Măcar pe infracțiunile pe care se pot împăca”.

Judecătorii militari i-au confiscat subofițerului telefonul în care păstra fotografiile compromițătoare.

Articol recomandat de sport.ro


Mizerabilul caz Iorgulescu! Cum scapă de închisoare criminalul condamnat definitiv Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu

Mizerabilul caz Iorgulescu! Cum scapă de închisoare criminalul condamnat definitiv Mario Iorgulescu, fiul lui Gino IorgulescuCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.