vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Alexandru Bologa, sportiv nevăzător, aur la primul Grand Prix de judo 2024. S-a calificat la Parisstiri romania

Alexandru Bologa, judoka nevăzător, a câștigat medalia de aur la IBSA Judo Grand Prix Antalya (Turcia) la începutul acestei săptămâni.

Alexandru Bologa, sportiv nevăzător, aur la primul Grand Prix de judo 2024. S-a calificat la Paris

La startul competiției s-au aliniat 225 de sportivi. România a fost reprezentată de Alexandru Bologa și Daniel Vargoczki, însoțiți de antrenorul Tamas Gergely.

Citește și: 

Bologa a avut un prim tur liber, în cadrul categorie -60 kilograme, după care în sferturi l-a învins pe japonezul Yuji Kato cu Waza Ari. Apoi, în semifinală a câștigat prin ippon împotriva lui Yavuz Gökce din Turcia, informează u-cluj.ro.

În finală, judoka român s-a impus în fața portughezului Jaffa Djibrillo.

Citește și: 

Odată cu această performanță, sportivul de la ”U”- CSM Cluj-Napoca a obținut și dreptul de participare la Jocurile Paralimpice de la Paris din această vară și se înscrie printre favoriții la medalia de aur a acestora.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.