vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Când vin pensiile mai mari în 2024. Anunțul Guvernului e final


Marcel Ciolacu afirmă că deficitul bugetar a fost mărit prin investiții

Conform declarațiilor lui Marcel Ciolacu, liderul Guvernului, creșterea deficitului bugetar în România a fost determinată în principal de investiții și nu de consum.

Ciolacu subliniază faptul că viabilitatea economică a țării este susținută în mod esențial de investițiile în diferite sectoare. Potrivit lui, aceste investiții sunt motorul care poate propulsa România pe o traiectorie de creștere stabilă și durabilă.

„În acest moment 17 miliarde din primele luni s-au dus toate pe investiții. Salvarea României sunt investițiile. Cea mai mare multiplicare în economie sunt investițiile. E a treia lună când ne-am făcut planul în ceea ce privește colectarea veniturilor.

Am mărit deficitul prin investiții nu prin consum. Când am avut 9,2% deficit, tot acel deficit de sute de miliarde și 200 de miliarde împrumutate s-au dus pe consum. În acest moment deficitul bugetar se găsește în investiții. Eu nu o să opresc nicio investiție. Pe orice domeniu vă pot da exemplu”, a precizat Marcel Ciolacu pentru DCNews.

Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, garantată de șeful…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.capital.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.