vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Marea supărare a lui Florin Grigore! Artistul nu și-a văzut copila de 8 ani: ”Nu am acces”


Cântărețul și-a pus sufletul pe tavă în fața telespectatorilor Antena Stars și a dezvăluit aspectul care-l nemulțumește cel mai tare în viața lui.

Florin Grigore are doi copii cu două femei diferite, un băiat și o fată. Cu mama băiatului se înțelege perfect, în schimb cu cea a fetei situația este mult mai delicată, el nu și-a văzut copila de 8 ani. Da (nr. își petrece timp cu fiul său), în fiecare an mergem în concedii, în vacanțe. Mă văd des cu el. Și cu mama lui am o relație frumoasă, avem un copil pe care trebuie să îl creștem.”, a declarat Florin Grigore, în urmă cu puțin timp, exclusiv pentru Antena Stars

În urma declarațiilor făcute, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Antena Stars, interpretul de muzică populară a vorbit despre durerea pe care o are în suflet.

Am un băiat și o fată. Ea are 13 ani, e în București. Nu am o relație bună cu ea, nici cu mama ei. E o situație mai delicată. Nu am mai văzut-o de foarte mult timp, de când avea cinci ani. Locuiește în București, dar nu am acces. Am mers de multe ori să o văd, dar nu s-a putut. Plătesc pensia alimentară. La un moment dat copilul mă va căuta. Indiferent de ce se va întâmpla, copilul își va pune o întrebare.”, a mai spus interpretul de muzică populară.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.