vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Cine e Mario Mădălin Dumitru de la Chefi la Cuțite 2024. Concurentul a primit cuțitul de aur de la Chef Alexandru Sautnerstiri romania

Află cine este și cu ce se ocupă Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur din echipa lui Chef Alexandru Sautner.

Chef Alexamdru Sautner a ales cuțitul de aur. Iată cine este Mario Dumitru, concurentul care i-a fascinat pe Chefi cu experiența sa profesională și cu preparatul din preselecțiile sezonului 13, Chefi la cuțite 2024.

Cine e Mario Mădălin Dumitru

Mădălin Dumitru are 30 de ani și locuiește în Sinaia. Tânărul este de origine din Roman, dar s-a mutat cu părinții în Italia de la vârsta de 4 ani. Este pasionat de bucătărie încă din copilărie, așa că a decis să profeseze în domeniu.

Concurentul a terminat școala de bucătari Alma din Colorno în 2010 și a participat la diferite concursuri culinare, care i-au adus experiență și popularitate.

La scurt timp, a decis să plece în Germania, fără să cunoască limba și fără să aibă o țintă. Mădălin Dumitru a povestit că a ajuns acolo cu un tir, apoi a intrat în diverse restaurante pentru a căuta de lucru. În cea de-a cincea locație a fost angajat și a dormit aproximativ 8 luni în cantină, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea.

De curând, Mario Mădălin Dumitru s-a întors în România și s-a stabilit în Sinaia, acolo unde speră să demonstreze că bucătăria nu are limite. În plus, își dorește să își întemeieze o familie. 

„Când am ajuns prima dată în Germania m-am dus cu un tir din Italia. Nimeni nu a știut nimic, nici măcar părinții. M-am dus la un șofer și l-am întrebat dacă merge în Germania. M-a luat cu el și m-a lăsat în Frankfurt, undeva la periferie pentru că nu putea să intre cu tirul în centru.

Am chemat un taxi pe care l-am primit. M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză, diplom a de bucătar și 35 de Euro. Știam engleză și italiană, mi-a venit în cap să găsesc un restaurant cu specific italian pentru că mă puteam înțelege cu omul ca să-i explic de ce am nevoie.

La al cincilea restaurant în care am intrat am rămas acolo trei ani și jumătate.
Mi-a spus că singura problemă ar fi cazarea. 8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea cu pernă”
, a povestit Mario Dumitru.

Citește și: Ce rol va avea Ștefan Popescu în emisiunea „Chef la cuțite”. Juratul nu a reușit să își formeze o echipă

Mario Dumitru și cei 4 jurați de la Chefi la cuțite

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mario Dumitru a primit…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.