sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei este inevitabilă

Înfrângerea Rusiei în războiul împotriva Ucrainei este inevitabilă


Războiul purtat de Rusia împotriva Ucrainei a fost catastrofal pentru ambele țări. Deoarece niciuna dintre părți nu are un avantaj clar, iar pozițiile lor politice sunt complet în dezacord, este puțin probabil ca luptele să se încheie prea curând.

Cu toate acestea, un lucru este clar: invazia Rusiei în Ucraina a devenit un punct de cotitură de la sfârșitul Războiului Rece, care va avea un impact profund și de durată asupra politicii mondiale, scrie profesorul Feng Yujun, de la Universitatea din Beijing, într-un articol pentru The Economist.

Patru factori principali vor influența cursul războiului. Primul este nivelul de rezistență și de unitate națională demonstrat de ucraineni, care a fost extraordinar până în prezent. Al doilea este sprijinul internațional pentru Ucraina, care, deși în ultima vreme nu a fost la înălțimea așteptărilor țării, rămâne larg.

Al treilea factor este natura războiului modern, o luptă bazată pe o combinație de putere industrială și sisteme de comandă, control, comunicații și informații. Unul dintre motivele pentru care Rusia se luptă în acest război este că nu și-a revenit încă după dezindustrializarea dramatică pe care a cunoscut-o după prăbușirea Uniunii Sovietice.

Ultimul factor este reprezentat de informații. În ceea ce privește luarea deciziilor, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “ziare.com”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.