vineri, iulie 12, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Lupta în masă izbucnește în parlamentul georgian din cauza legii controversate privind media

Un conflict major a izbucnit în parlamentul Georgiei pe tema unei legi controversate care vizează influența străină, unii spunând că urmează metodele autoritare ale Kremlinului.

Cei care susțin legea consideră că este necesară pentru protejarea suveranității Georgiei și prevenirea influenței nefaste a țărilor sau organizațiilor străine. Aceștia susțin că legea este crucială pentru menținerea independenței politice și a identității naționale.

Pe de altă parte, opozanții legii susțin că este o încălcare a drepturilor omului și a libertății de exprimare. Consideră că aceasta poate fi folosită abuziv împotriva disidenților politici și a societății civile.

Confruntările violente dintre susținătorii și opozanții legii au marcat dezbaterile din parlament, în care unii deputați au fost răniți și au fost luate măsuri de securitate sporite. Ambii tabere au adus argumente puternice în dezbaterea legii, iar tensiunile au escaladat rapid.

Deși legea a fost adoptată în cele din urmă, aceasta a stârnit un val de critici la nivel internațional, cu mulți acuzând Georgia că își încalcă angajamentele democratice și că adoptă tactici asemănătoare regimurilor autoritare.

În final, disputele interne privind legea influenței străine din Georgia continuă să polarizeze societatea, cu implicații politice și sociale semnificative. Dezbaterile asupra acestei legi controversate arată fragilitatea democrației și a statului de drept în această țară, provocând îngrijorare la nivel internațional.

Sursa: https://www.euronews.com/2024/04/15/mass-brawl-breaks-out-in-georgian-parliament-over-controversial-media-law

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.