vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

magistrații au dat decizia, procedurile au început


Nu mai încape îndoială că fostul iubit i-a pus gând rău, după despărțirea cu scandal, din urmă cu mai bine de un an. Loredana Chivu, trecută deja prin câteva sechestre asiguratorii pe bunuri mobile și imobile, este pe cale, acum, să-și piardă penthouse-ul de 500.000 de euro, din Pipera, care ar urma să fie scos la licitație. Magistrații au dat decizia, procedurile au început! Iar CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Pentru o datorie de puțin peste 500.000 de lei riscă Loredana Chivu să rămână fără apartamentul de lux situat într-un cartier rezidențial din Pipera. Iar datoria este chiar la fostul iubit, Dani Leș, care nici nu vrea să audă de vreo negociere.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ! MEGA-SCANDAL ÎN LOCUINȚA LOREDANEI CHIVU! EXECUTORUL A APELAT LA UN LĂCĂTUȘ SĂ-I SPARGĂ UȘA CU BORMAȘINA! DIVA A CHEMAT POLIȚIA: ”SUNT SPERIATĂ!”)

stiri romania
Decizia magistraților: Loredana Chivu trebuie să-i plătească lui Dani Leș 500.000 de lei

Penthouse-ul Loredanei Chivu, scos la licitație pentru o datorie de 500.000 de lei?

Magistrații de la Tribunalul Arad au dat sentința prin care ”o obligă pe Loredana Chivu la plata către Dani Leș a sumei de 504.047,85 de lei. Fără cheltuieli de judecată. Executorie de drept.”

(NU RATA: LOREDANA CHIVU A FĂCUT O CRIZĂ CÂND BODYGUARZII AU INTRAT ÎN PENTHOUSE-UL EI DIN PIPERA! ”MARȘ, GUNOIERULE! AM 10.000 DE EURO ÎN CASĂ!”)

Problema mare pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos este că au fost demarate și procedurile pentru a se ajunge la scoaterea la licitație a imobilului. Ar fi o chestiune de timp până la întocmirea tuturor actelor necesare. Primul pas a fost făcut, iar în prima zi a săptămânii viitoare ar urma să fie notificată și banca de unde Loredana Chivu a făcut împrumutul pentru a cumpăra penthouse-ul, situație în care ar urma rezilierea contractului pentru scoaterea la licitație. Mai e, însă, cale lungă, iar Loredana Chivu are un termen de șapte zile pentru a face apel la același tribunal de la Arad.

stiri romania
Dani Leș, fostul iubit, nici că o slăbește pe Loredana Chivu

Scandalul Loredana Chivu – Dani Leș, început în Columbia și continuat cu sechestre asiguratorii

Loredana Chivu și Dani Leș au trăit o poveste de dragoste mai bine de trei ani. S-au și logodit și ar fi urmat nunta. Doar că totul s-a împotmolit într-o ”escapadă” în Columbia,…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.