sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Mihai, victima unei strategii eșuate?! Concurentul și-a luat „adio” de la „Insula de 1 milion”. Pe cine învinovățește pentru eliminarea sa: „Una a spus, alta a făcut”

Mihai, victima unei strategii eșuate?! Concurentul și-a luat „adio” de la „Insula de 1 milion”. Pe cine învinovățește pentru eliminarea sa: „Una a spus, alta a făcut”stiri romania

Mihai a fost eliminat de la „Insula de 1 milion”. Concurentul a părăsit competiția, dar nu înainte de a face câteva dezvăluiri neașteptate.

Cele 24 de ore în care Mihai a încercat să își convingă restul colegilor să îl salveze și să îi cedeze locul de pe „Insula de pe 1 milion” au ajuns la final. Concurentul a mers în Arenă, acolo unde a așteptat să afle verdictul final în ceea ce îl privește, însă a avut câteva lucruri de spus și la adresa Alexandrei.

Aflându-se în pericol de eliminare, cu doar câteva momente înainte de a afla dacă rămâne sau nu în competiția din Republica Dominicană, Mihai a ieșit la atac.

Concurentul i-a adus reproșuri Alexandrei, pe care a acuzat-o că ar minți și că și-ar vorbi pe la spate colegii. 

Deși în discuție au intervenit și alți concurenți, care au susținut vorbele lui Mihai, Alexandra s-a apărat, spunând că acuzațiile care i-au fost aduse sunt false.

„Mihai: Dacă tot Alexandra ai comentat și astăzi, n-am vrut să aduc în discuție acest lucru, dar tu insiști. La toată lumea ai ceva de comentat zi de zi, îi bârfesti pe toți pe la colțuri, îi minți pe toți.

Sunt destui care au păreri speciale despre tine. Ca sfat prietenesc, ești sportivă, îți cunosc rezultatele, suntem mai apropiați de acest sport. Un sportiv nu înseamnă doar medalii și rezultate, înseamnă, în primul rând, disciplină. Să ai caracter, să fii onest, modest și să fii mai bun decât ceilalți ca să îi poți ajuta. Din păcate, eu personal n-am văzut niciuna din aceste calități la tine de când ești în acest experiment.

Alexandra: Mulțumesc frumos pentru vorbele tale.

În primul rând, nu te-am bârfit pe tine și nici pe colegii tăi sau pe oricine ai spus tu aici. Am disciplină, caracter și nu cred că sunt atât de apropiată de tine cum zici tu. Eu îmi apreciez oamenii și pe ceilalți din toate camp-urile. Nu mint și am fost acuzată că sunt mincinoasă de niște persoane care nu semnifică nimic pentru mine”, a fost discuția dintre Mihai și Alexandra din ediția de astăzi, 14 aprilie, a emisiunii „Insula de 1 milion”.

Citește și: Filip este sudicul care a cedat brățara și “viața” unei nordice; Au fost emoții puternice aseară la “Insula de 1 milion”; Filip a părăsit competiția, după ce a salvat-o pe Nicoleta

Alexandra

[Sursa foto: Captură TV]

Mihai, eliminat în urma unei neînțelegeri?

Încă de…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.