sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ministrul Economiei: „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai bate la ușă”

Ministrul Economiei: „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai bate la ușă”Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea, a declarat luni că încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje şi 1 Mai bate la uşă. O concesiune pe termen scurt înseamnă costuri mai mari, să mu ne mirăm că ajunge şezlongul să coste 100 de lei.

Ministrul Economiei: „Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai bate la ușă”

Ştefan Radu Oprea a declarat în emisiunea România Politică de la prima News că turismul din România ar trebui să le ofere turiştilor locali, români, posibilitatea de relaxare.

”Trebuie să mă pot odihni, să mă pot relaxa”, a spus ministrul, precizând că sunt poveşti de succes pe litoralul românesc care poate oferi această ofertă de relaxare.

Citește și: Ciolacu, mesaj pentru Asociaţia Oraşelor din România: „Dezvoltarea comunităţilor, o prioritate”

Ştefan Radu Oprea a afirmat că a discutat cu autorităţile locale din zona Mangalia despre o colaborare mai bună între autorităţile locale şi minister, dar şi cu celelalte autorităţi, cu Plajele Române.

”Încă nu s-a desfăşurat licitaţia pentru plaje. 1 Mai vine deja, bate la uşă. Trebuie să avem posiblitatea să le amenajeze”, a arătat Oprea, precizând că antreprenorii au nevoie de o perioadă mai lungă de concesiune, pentru acea plajă, pentru că îşi doreşte clienţi şi primul an şi în anul cinci sau în anul nouă.

Citește și: Angel Tîlvăr, întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec. Ce au discutat

Ministrul Economiei şi Turismului a explicat că o concesiune pe perioadă scurtă, de un an, costurile sunt mai mari şi nu trebuie să ne mirăm că ajunge şezlongul să coste 100 de lei. ”Asta face ca românii să nu vină în România pe litoral şi să meargă unde plaja este mai ieftină”, a afirmat ministrul economiei.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “newsweek.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.