vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Nicușor Dan: Fitch a reconfirmat ratingul Bucureștiului la „A”, patru trepte peste România. Am plecat cu o datorie de 3 miliarde de leistiri romania

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, precizează că agenţia Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureştiului la nivel „A”, patru trepte deasupra ratingului României. 

„Agenţia de rating Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureştiului la nivel «A». Asta înseamnă patru trepte deasupra ratingului României, asta confirmă eforturile pe care le-am făcut pentru a stabiliza financiar primăria. Vă aduc aminte că am plecat cu o datorie curentă de 3 miliarde de lei. Fitch mai remarcă ajustarea cheltuielilor în funcţie de venituri şi planul de investiţii ambiţios. Asta înseamnă că ducem banii exact acolo unde trebuie”, precizează edilul general, pe Facebook. 

Potrivit acestuia, faptul că agenţia de rating menţine neschimbat profilul de credit individual al Bucureştiului reprezintă „o nouă confirmare” a faptului că administraţia se află „pe drumul cel bun”.  

„Mai sunt multe de făcut, dar mă bucur când vin astfel de confirmări oficiale ale muncii noastre de 3 ani şi jumătate. Ducem banii unde trebuie”, menţionează Nicuşor Dan. 

Editor : A.C.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.