sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Oana Roman, surpriză imensă din partea unei prietene de ziua ei: ”Am plâns de emoție”

Oana Roman, surpriză imensă din partea unei prietene de ziua ei: ”Am plâns de emoție”


Vedeta a avut parte de o petrecere surpriză la împlinirea a 48 de ani din partea prietenei Doina.

Oana Roman a fost împresurată de dragoste din partea prietenilor și tuturor celor apropiați cu ocazia zilei de naștere, prima pe care o face fără mama ei. Tristețea influenceriței a fost alungată de prieteni, care i-au pregătit o petrecere supriză, după cum a dezvăluit chiar Oana Roman în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

„Au sunat telefoanele, au venit curieri cu flori și sunt foarte fericită. Sunt foarte fericită pentru că știam că vin la un grătar la prietena mea, Doina, și grătarul s-a transformat în ceea ce vedeți aici. Este surpriza pe care mi-a făcut-o, au muncit de ieri ca să facă tot, ca să facă această masă extraordinară (…) Ea s-a ocupat de tot, de masă, de prieteni, și sunt copleșită de surpriza pe care mi-a făcut-o. Când am ajuns și am văzut ce e aici, efectiv, am plâns de emoție. A pus până și etichete cu numele tuturor, a vorbit cu toți, este extraordinar”, a declarat Oana Roman, într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Vedeta a mai spus: „Nu am avem vreo tragere să fac mega petrecere și nici nu cred că o să mai fac. Poate la 50 de ani, văd, dar eu asta mi-am dorit: să fiu liniștită. Au venit câțiva prieteni foarte apropiați, familia mea de suflet, nu cea de sânge, cea de suflet care a devenit la fel de importantă precum cea de sânge. Este mama mea de pe pământ, o soră, și prieteni, oamenii mei apropiați sunt aici”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.