sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Rareş Bogdan, despre eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”

Rareş Bogdan, despre eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”stiri romania

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că dacă se deschide subiectul retragerii a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, va fi discutat. El a precizat însă că deocamdată nu s-a pus problema retragerii candidatului PSD-PNL, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.

Rareș Bogdan a declarat despre Cătălin Cîrstoiu că „e foarte bun”. „Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a răspuns: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş.

„Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar „e o calamitate pentru Bucureşti”.

„Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

Liderii PSD au…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.