sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

„Tu, cu copilul, faci peste …. euro. Pe zi! Pe bune, să mor!”

„Tu, cu copilul, faci peste …. euro. Pe zi! Pe bune, să mor!”


Vasile, un cerșetor din marginea Slatinei, a povestit cum a ajuns în Belgia. Acesta a spus că l-a convins Catâru care i-a zis: „Hai, mă, în Belgia. Acolo e câștigu”. Numărul celor care cerșesc în zonele cele mai atractive ale Bruxelles-ului este tot mai mare. 

Cerșetorul român care a ajuns în Belgia Foto: Jurnalul.ro

Cerșetorul român care a ajuns în Belgia Foto: Jurnalul.ro

Cum a ajuns Vasile să cerșească în Belgia 

Vasile, un cerșetor din marginea Slatinei, a povestit cum a ajuns în Belgia. „Și m-a adus la muncă. Ce muncă? Păi nu vezi? La cerșetorie! Acum nu mai sunt în slujba lui, am fugit”, a spus Vasile. „Pentru asta, că m-a adus aici, trebuia să-i dau 100 de euro. Dar când am văzut că trebuie să cerșesc am zis: «Ce muncă e asta?». Și m-am dus la Poliție, povestește omul despre răzbunarea sa, scrie jurnalul.ro. 

Locul în care românul cântă la acordeon este un fel de „Triunghiul Pomenii”. Mai exact, într-o parte e Palais de Bruxelles, vizavi e Musee Belvue, în centru e Place Royale Bruxelles. Adică un palat, un muzeu și o statuie pe care cerșetorul le-a mirosit că atrag turiști mulți.

În ce loc cerșește românul 

Locul în care românul cântă la acordeon este un fel de „Triunghiul Pomenii”. Mai exact, într-o parte e Palais de Bruxelles, vizavi e Musee Belvue, în centru e Place Royale Bruxelles. Adică un palat, un muzeu și o statuie pe care cerșetorul le-a mirosit că atrag turiști mulți. Cerșetorul cu acordeon care așteaptă pomană în centrul Bruxelles-ului nu pare un om sărac. Purta ochelari și era curat îmbrăcat.

În Belgia este plin de femei care cerșesc, iar cei mai mulți bani fac cele care sunt și cu copiii. „Tu, cu copilul, faci peste 200 aici. De euro! Pe zi! Pe bune, să mor!”. Femeia nu glumește și spune: „Ia încearcă! Faci peste două sute. Fără copil, până într-o sută. Tot e bine”. 

Câți bani face un cerșetor din România

 În marile orașe din România, se poate observa o prezență semnificativă a persoanelor care practică…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.