vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

20 de persoane au fost condamnate definitiv pentru fapte de corupție în legătură cu vaccinarea anti-Covid


20 de persoane au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Pitești pentru fapte de corupție și alte infracțiuni în legătură cu vaccinarea anti-Covid.

Unul dintre inculpați era registrator la un centru de vaccinare din Argeș. A primit 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită și fals informatic.

Este acuzat că, în perioada mai 2021- februarie 2022, a introdus în sistemul informatic, în mod fals, că mai multe persoane s-ar fi vaccinat și le-a emis adeverințe. A primit la schimb bani și voucherele acordate pentru vaccinare.

Alți 18 inculpați au primit pedepse între 8 și 10 luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la aceleași infracțiuni, iar un altul – 8 luni cu amânarea pedepsei.

Instanța a anulat definitiv și 27 de certificare de vaccinare false.

Citește și


vaccin covid

stiri romania

Articol recomandat de sport.ro


Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul

Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesulCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “stirileprotv.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.