vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

”Am vrut neapărat să spun asta”


Mara Bănică este una dintre cele mai apreciate personalități TV de la noi din țară. În prezent, jurnalista se află în vacanță în Egipt, lucru care i-a îngrijorat puțin pe fanii vedetei având în vedere atacurile Iranului din ultima vreme. Iată ce se întâmplă acum cu Mara Bănică!

Mara Bănică se află acum în vacanță în Egipt. Jurnalista a fost foarte activă pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe fotografii și videoclipuri din vacanță. În contextul ultimelor incidente dintre Iran și Israel, fanii vedetei au început să se îngrijoreze că viața sa ar putea fi pusă în pericol.

Pentru a-i liniști pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, Mara Bănică a postat un videoclip la secțiunea InstaStory. Vedeta le-a spus fanilor ei să nu-și facă griji pentru că se află în afara oricărui pericol.

Citește și: MARA BĂNICĂ, LA UN PAS DE TRAGEDIE! MAȘINA VEDETEI A LUAT FOC DIN SENIN: „E INEXPLICABIL. E ABSOLUT INEXPLICABIL!”

Mara Bănică se afla în Egipt atunci când a avut loc atacul coordonat de Iran

De asemenea, aceasta a mărturisit că Egiptul este o zonă sigură iar cei care plănuiesc să vină în vacanțe în următoarea perioadă nu trebuie să-și facă griji.

„Salut! Hai că nu știu cât mă auziți sau cât vedeți. Am vrut neapărat să postez chestiunea asta și anume faptul că Egiptul este o destinație extraordinar de sigură. Chiar dacă în zonă au apărut tot felul de conflicte, Egiptul nu e vizat nici măcar ca zonă aeriană. Nu e vorba de întrerupere de zboruri sau de vacanțe care se întrerup brusc și cetățenii români sau europeni trebuie să vină acasă. Nici vorbă de așa ceva. Egiptul nu intră pe culoarul aerian dintre Iran și Israel. Așa că noi nu ne întoarcem acasă”, a ținut să lămurească jurnalista.

Mai mult, vedeta a precizat că a ales să publice acest mesaj pentru că a primit mai multe persoane din partea apropiaților săi. Se pare că vacanța Marei Bănică nu se va termina prea curând, mai ales că joi, 18 aprilie 2024, are planificată o excursie la piramidele din Cairo.

„Asta așa, aviz prietenilor care mi-au tot dat mesaje începând încă de acum două nopți, dar și a doritorilor care vor să-și petreacă Paștele în Egipt. Este sigur. Nu există niciun fel de problemă. Noi chiar zburăm joi către Cairo să vizităm piramidele. Așa că stați…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.