vineri, iulie 12, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Au Mai Rămas 36 De Concurenți La „Insula De 1 Milion”, După Ce Elena A Părăsit Competiția. Ce Se Va întâmpla în Ediția Următoare

Au Mai Rămas 36 De Concurenți La „Insula De 1 Milion”, După Ce Elena A Părăsit Competiția. Ce Se Va întâmpla în Ediția Următoare


Probele tot mai dificile, foamea, condițiile rudimentare de trai, sabia eliminării mereu deasupra capului, precum și tensiunile din interiorul taberelor țin concurenții mereu în alertă. Conflictele pot apărea la cea mai mică scânteie.

Aseară, la “Insula de 1 milion”, au intrat în arena luptelor patru bărbați puternici, Dragoș, Dumitru, Jaguaru și Sorin. Câștigătorul a fost Jaguaru, din tabăra Sudicilor, iar Dumitru se află în pericol de eliminare. Elena a părăsit competiția, iar Sudicii au luat foc de la o linguriță de zahăr.

În mică tabăra a Nordicilor, prima seară fără Mihai a fost una dificilă. Fără foc, cu provizii reduse și fără susținere, Adina și Nicoleta au fost cu lacrimi în ochi, simțind lipsa coechipierului lor. În celelalte tabere somnul a fost subiectul cel mai disputat. În prima Arena a serii, atât Sudicii cât și Vesticii s-au plâns de două coechipiere care în ciuda staturii lor delicate, reușesc să acapareze un spațiu cât mai mare pe scândurile pe care dorm.

Și redistribuirea în mod egal a locurilor după plecarea a nouă colegi din tabăra Sudicilor a fost motiv de dispută, Szilard luând decizia să măsoare spațiul de dormit, astfel încât toți să aibă un minimum de confort.

CSM hotârăște dacă o va suspenda pe judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu. „Dacă se va decide acest lucru, procesul se reia de la zero”

Recomandări

CSM hotârăște dacă o va suspenda pe judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu. „Dacă se va decide acest lucru, procesul se reia de la zero”

Flori a ripostat în Arena

Distribuirea în mod egal a proviziilor a fost capul de afiș al discuțiilor în tabăra Sudicilor, după ce Jaguaru a luat o linguriță în plus de zahăr. Flori, responsabilă cu bucătăria Sudicilor s-a supărat, însă Jaguaru a declarat că nu înțelege de ce colegii săi dramatizează atât de mult acest gest. Mai mult, atât Szilard cât și Iulian au rămas fără mâncare după ce cineva le-a luat porțiile.

„Ori suntem oameni, ori nu suntem. Dacă mai dispare o să izbucnească o ceartă mare. Păi ce facem, ne luăm mâncarea unul de la altul? Toți sunt flamanzi”, a izbucnit Flori în Arena.

Jocurile pe insula au fost făcute aseară de Ana, din tabăra Vesticilor. Ea a trimis la joc patru dintre cei mai puternici bărbați de pe insula, trei din tabăra Sudicilor, Dumitru, veteranul Sudicilor, Jaguaru și Dragoș, și pe Sorin de la Nordici.

Prima probă a fost una pe echipe, însă cu final individual, adversarii fiind nevoiți să facă echipa în prima parte pentru a câștiga…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.