sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Georgiana Lobonț, despre venire ape lume a unui nou copil: ”Ceva se întâmplă…”

Georgiana Lobonț, despre venire ape lume a unui nou copil: ”Ceva se întâmplă…”


Cântăreața își dorește să devină mamă pentru a treia oară, așa cum a dezvăluit în exclusivitate la Xtra Night Show.

Georgiana Lobonț are o carieră de succes și o familie frumoasă, cum și-ar dori oricine. Are doi copii împreună cu soțul ei Rareș Ciciovan și a dezvăluit aseară, în exclusivitate la XNS, că ar vrea să devină din nou părinți. Asta după ce în cursul anului trecut a rămas gravidă, dar, din nefericire, a pierdut sarcina.

„Da, mai vrem. Mi-am pus o dorință. Dacă o să fiu (n.r. însărcinată), o să spun, dar nu așa repede ca data trecută, m-am învățat. Înainte să intru aici, am spus că am avut așa niște stări pline de emoție, cu o încărcătură. M-am și întâlnit cu niște persoane (…) Parcă ceva se întâmplă, dar nu știu ce se întâmplă”, a declarat Georgiana Lobonț, la Xtra Night Show.

La Xtra Night Show, artista a vorbit și despre vacanța de lux din Tenerife, acolo unde a fost cu câțiva prieteni. „A fost foarte frumos (…) Toată lumea mi-a scris că a fost foarte scump, dar nu e. Orice e posibil, doar să stai și să cauți bine, așa cum caut eu, și am găsit, ne-am simțit extraordinar. Am stat 7 nopți. Am stat și la hotel, și la vilă (…) Mă gândeam că la 30 de ani trebuie să bifez ceva foarte tare pentru mine și mie îmi plac vacanțele, excursiile, drumețiile, și înconjurată de prieteni”, a mai spus artista.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.