sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Interviul cu Simona Halep care a ajuns și în presa din SUA


Interviul cu Simona Halep (32 de ani) care a ajuns și în presa din SUA a fost acordat cu aproximativ o săptămână înainte de startul turneului Mutua Madrid Open, unde sportiva din Constanța e așteptată să revină pe teren.

Marea campioană a României e în alertă în pragul competiției din categoria WTA 1000, care urmează să se desfășoare în intervalul 23 aprilie – 5 mai 2024. Simona le-a dezvăluit susținătorilor ei cu ce probleme se confruntă în prezent.

Simona Halep e în alertă înainte de Mutua Madrid Open. Interviul cu marea noastră campioană care a ajuns și în presa din SUA

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la data de 19 martie 2024, cu ocazia meciului pe care l-a jucat cu Paula Badosa în runda inaugurală de la Miami Open. Sportiva din Constanța a pierdut acea confruntare în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 3-6, dar ritmul pe care l-a arătat după o absență îndelungată din circuit, de un an și jumătate, le-a dat mari speranțe susținătorilor ei.

Însă, în ciuda prestației promițătoare de la Miami Open, situația actuala nu este una tocmai ușoară pentru Simona Halep. Ea a avut dureri după competiția din Statele Unite ale Americii și recent a renunțat la un wildcard pe care l-a primit pentru turneul Oeiras Ladies Open, din cauza unor probleme la genunchi.

Într-un interviu pe care l-a…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.prosport.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii cunews.ro/termeni-si-conditii-pentru-acu-news//”>Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.