vineri, mai 24, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Pe masura ce incepe procesul penal impotriva lui Trump, un mare grup de oameni din New York coboara spre sala de judecata

Cu câteva minute înainte de ora 9 dimineața, atât Catherine Nestor, o asistentă socială din New York City întârziată la o convocare pentru juriu, cât și Donald Trump, primul președinte american fost care urma să fie judecat, se îndreptau către tribunalul penal din Manhattan.

Catherine Nestor, o asistentă socială din New York City, și Donald Trump, primul președinte american fost care urma să fie judecat, se îndreptau către tribunalul penal din Manhattan înainte de ora 9 dimineața. Catherine era întârziată la o convocare pentru juriu, în timp ce Donald Trump era primul fost președinte al SUA care urma să fie pus sub acuzare. Astfel, ambii se pregăteau să facă apariția în instanța respectivă.

Imaginea sugerează că cei doi erau în drum spre tribunal, fiecare având propriile sale motive pentru a ajunge acolo. Catherine, probabil, își făcea griji cu privire la întârzierea sa la convocare, în timp ce Trump se confrunta cu perspectiva de a fi judecat ca primul fost președinte american. Această situație contrastantă între o asistentă socială obișnuită și un fost lider al națiunii evidențiază diversitatea și complexitatea justiției într-un oraș atât de mare ca New York.

Sursa: https://www.reuters.com/world/us/trump-criminal-trial-begins-new-york-throng-descends-courthouse-2024-04-15/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.