sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Spune-ne părerea ta pentru a înțelege nevoile și așteptările cititorilor Digi24.ro

Spune-ne părerea ta pentru a înțelege nevoile și așteptările cititorilor Digi24.rostiri romania

Digi24 este prima companie media din România care participă la programul Digital Revenue Launchpad desfășurat în Europa Centrală și de Est de Financial Times Strategies, în cadrul Google News Initiative. Primul pas în cadrul programului va consta în colectarea de feedback de la cititorii Digi24.ro pentru a înțelege nevoile și așteptările lor, iar formularul poate fi completat AICI.

Digital Revenue Launchpad este un program menit să ajute companiile media să înțeleagă și să testeze modele de venituri direct de la consumatori (D2C) și să-și elaboreze un plan ambițios pentru viitor.

Formularul FT Strategies destinat cititorilor Digi24.ro poate fi completat aici.

FT Strategies, compania de consultanță media a publicației britanice Financial Times, a lansat prima ediție Digital Revenue Launchpad dedicat piețelor din Europa Centrală și de Est.

În următoarele cinci luni de zile, companiile media se vor pregăti pentru viitor realizând o serie de experimente pentru a identifica domeniile care prezintă cele mai mari oportunități pentru ele, vor stabili un obiectiv ambițios de venituri de pe urma conținutului și vor obține informații importante de la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.