sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Crin Antonescu se pregătește să iasă la pensie, deși nu a mai lucrat de 8 ani! Câți bani va încasa


Fostul șef PNL și președinte interimar al României nu a mai lucrat de opt ani, iar ultima oară când a primit salariu a fost în 2016, pe vremea când își încheia mandatul de senator și anunța că se retrage definitiv din politică.

Informația reiese din declarația de avere a soției fostului președinte PNL, Adina Vălean, care este de asemenea și europarlamentar român încă din 2007. În ultimul an, aceasta a primit o indemnizație de peste 281 de mii de euro.

Soții Antonescu-Vălean dețin un apartament în București, precum și două case și trei terenuri în județul Prahova. În bancă, cei doi dețin peste 300 de mii de euro și alți 94 de mii de euro îi au investiți în titluri de stat.

În septembrie anul acesta, fostul lider liberal va împlini 65 de ani, vârsta legală pentru pensionare. Astfel, el ar putea solicita o pensie specială maximă, de peste 12 mii de lei pe lună. 



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.realitatea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.