sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Hristos a înviat! Mesaje și urări inspirate de Paște 2024: „Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe de sărbătoare alături de cei dragi!”



stiri romania

Transmite celor dragi un gând bun și fă-le o bucurie cu un mesaj de sărbătoare pentru Paștele din 2024.

Învierea Domnului este prilej de pace și bucurie alături de cei dragi și de familie. Să transmitem un gând bun și o felicitare de Paște în 2024.

Paștele, cea mai așteptată sărbătoare din an

În 2024, Paștele este celebrat la data de 5 mai, iar în toate bisericile ortodoxe se oficiază Sfânta Liturghie, slujba Învierii.

Creștinii vin la biserică, ca să ia Lumina Sfântă și ca să se bucure alături de cei dragi de sărbătoarea Învierii Lui Hristos. 

În următoarele zile, credincioșii se salută cu „Hristos a înviat!”, iar răspunsul interlocutorului este „Adevărat a înviat!”. 

De asemenea, timp de trei zile, se organizează slujbe religioase în toate bisericile creștin-ortodoxe din România și nu numai. 

Citește și: Tradiții în dimineața de Paște. Ce e bine să faci, conform unor vechi superstiții

Ilustrație ouă vopsite

[Sursa foto: Shutterstock]

Felicitări Paște 2024

  • „Învierea Domnului să vă aducă armonie în casa și în gând, împăcare și regăsirea înțelepciunii în sânul familiei! Hristos a înviat!”
  • „Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paște Fericit!”
  • „Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viață, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ și de veșnicia din ceruri! Un Paște fericit!”
  • „De Paște te provoc la un concurs de spart ouă! Am o presimțire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câștigi, daca iepurașul mă vă umple de generozitate și compasiune! Ce zici? Te bagi?”
  • „Fie că lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire! Paște fericit!”
  • „Anul acesta iepurașul o să vină la tine încărcat cu bunătăți și o să-ți dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!”
  • „Simte-te bine de Paște și înfruptă-te cu bucate. Bucură-te că daltonistul când vede ouă colorate!”
  • „Iepurașul mustăcios, și-a luat ciorapii pe dos și mi-a zis în doua șoapte, să-ți dau mesaj de Paște!” 
  • „Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!”

Citește și: Urări de Paște 2024: Mesaje și felicitări cu „Hristos a înviat!”…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.wowbiz.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.