sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

PSD (comunicat de presă): „Atacuri politice marca PNL Neamț, în Vinerea Mare!”


stiri romania

-comunicat de presă-

Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, noi, cei de la PSD Neamț, ne-am propus să nu reacționăm și să nu atacăm competitorii politici în această perioadă. Din păcate, PNL Neamț a ținut să strice această zi sfântă de smerenie, Vinerea Mare, cu un comunicat agresiv și mincinos, uitând că, de fapt, ei sunt cei care au dat tonul pachetelor cu făină și ulei și au făcut acest lucru public în fața presei.

Adevărați farisei, liberalii nemțeni acuză social-democrații tocmai de ceea ce a făcut deputatul Laurențiu Leoreanu, într-o transmisiune la un post local de televiziune.

Ba mai mult, acest lucru s-a întâmplat în sediul PNL Roman, în prezența actualului primar și a candidatului la funcția de primar și având însemne electorale în fundal.

PSD Neamț nu își asumă astfel de obiceiuri care aduc aminte de campaniile sălbatice din anii ’90 și continuă să promoveze propriile mesaje pozitive, precum și realizările evidente pe care le-a adus în viața comunității.

În final, dorim tuturor nemțenilor lumină în suflet și un Paște Fericit alături de cei dragi!

Biroul de Comunicare al PSD Neamț

……………

Respectivul comunicat al PSD Neamț vine ca răspuns la un comunicat PNL Piatra Neamț (PNL: „PSD, surprins împărțind ulei, făină, zahăr și orez în Piatra Neamț!”), generat de o…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “vestea.net”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.