sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Xenofobie în politică la adresa musulmanilor


stiri romania

Un tânăr politician din Constanța s-a gândit că cel mai bun mod de a-și face campanie electorală este prin folosirea unui mesaj xenofob.

Vineri, în timp ce suporterii Farului scandau lozinci jignitoare împotriva suporterilor de etnie maghiară de pe stadion, politicianul scria pe Facebook:

„Vreți în continuare să vă conducă încă 4 ani MUSULMANII?”

Acesta candidează din partea Alianței Dreapta Unită pentru postul de primar în Amzacea.

Liderii alianței au reacționat rapid și corect.

„Am primit aseară printscreen cu această postare. Am luat legătura imediat cu Claudiu Palaz să rezolve problema pentru ca domnul cu pricina e membru PMP. A fost informat și domnul Tomac. Dacă derapajul acesta avea loc înainte de depunerea candidaturilor cu siguranță domnul cu pricina nu ar mai fi fost candidat ADU. Am sa solicit în cadrul alianței retragerea sprijinului politic.”, a declarat Stelian Ion.

A reacționat și UDTTMR, care a anunțat, cu această ocazie, că îl sprijină pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța.

„Este regretabil și îngrijorător că, deși nici nu a debutat oficial campania electorală, ne confruntăm deja cu atacuri josnice la adresa comunității noastre, atacuri care au ca țintă de data aceasta componenta religioasă a comunității noastre. Așa cum reiese din postarea de mai jos, acest candidat care…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.ct100.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.