sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Mihai Neşu a fost cel care şi-a părăsit soţia! A spus adevărul după ani buni. De ce a lăsat-o pe Maria, de fapt: “A fost un şoc”


La aproape 12 de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea și spune adevărul despre despărțirea de Maria. După ce în spațiul public s-a vehiculat că femeia a dat bir cu fugiții în urma accidentului pe care fostul fotbalist l-a avut, acesta a ieșit în față și a lămurit lucrurile. Mihai Neșu a mărturisit că el este cel care și-a dorit despărțirea și a vorbit și despre motivele ce l-au determinat să ia această decizie. 

Viața lui Mihai Neșu s-a schimbat radical în urmă cu 13 ani. Mai exact, în anul 2011, la un antrenament al lui Utrecht, fostul fotbalistul a suferit o accidentare, după ce un coleg a căzut peste el la un duel aerian și i-a provocat o fractură la vertebrele cervicale. În urma accidentului, Mihai Neșu a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Iar la doar câteva luni după teribila accidentare a venit și divorțul.

(CITEȘTE ȘI: MIHAI NEȘU LE CERE AJUTOR ROMÂNILOR ÎNAINTE DE PAȘTE! ESTE LA UN PAS DE A-ȘI VEDEA VISUL CU OCHII: „SPERĂM SĂ REUȘIM”)

Mihai Neșu, adevărul despre divorțul de Maria

Așa cum spuneam, în anul 2011, viața lui Mihai Neșu s-a schimbat radical. Accidentul pe care l-a suferit la antrenament i-a încheiat cariera de sportiv și l-a imobilizat într-un scaun cu rotile pentru toată viața. Ei bine, în luna februarie a anului 2012, la 9 luni de la cumplitul accident, fostul fotbalist apărea pentru prima dată la un eveniment fără să o aibă alături de el pe soţia sa, Maria.

De la acest moment nu a mai trecut mult și cei doi au anunțat că vor divorța. La acea vreme s-a speculat intens faptul că Maria l-ar fi părăsit pe fostul sportiv, din cauza condiției sale. La 12 ani distanță de când cei doi și-au luat adio, Mihai Neșu a ieșit în față și a lămurit problema divorțului.

Fostul fotbalist și-a dorit să reabiliteze numele fostei partenere și spune că aceasta nu a dat bir cu fugiții, așa cum s-a speculat. Mai mult, Mihai Neșu a mărturisit că, de fapt, el a fost cel care și-a dorit divorțul.

„De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…)

Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau…



Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.