sâmbătă, mai 18, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Nu se pune problema de externare! Florin Piersic va petrece Paştele în spital


Florin Piersic îşi va petrece sărbătorile de Paşte în spital. Legendarul actor a fost internat la începutul acestei săptămâni şi rămâne în continuare sub observaţia medicilor.

Pe 29 aprilie, la finalul unui spectacol susţinut la Cluj, Florin Piersic a acuzat stări de rău şi febră şi a fost dus de urgenţă la spital. În urma unui control amănunţit, s-a constatat că este vorba despre o infecţie puternică, ce s-a localizat la un genunchi, acolo unde mai fusese operat în urmă cu câţiva ani.

În ce stare se află Florin Piersic, după ce a fost dus la Terapie Intensivă

La scurt timp după ce a ieşit din operaţie, lucrurile s-au complicat şi infecţia s-a răspândit la inimă, aşa că Florin Piersic a fost transportat de urgenţă la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi ţinut sub atenta observaţie a medicilor specialişti şi dus la secţia de Terapie Intensivă.

CITEŞTE ŞI: Adevărul despre situația lui Florin Piersic a fost devoalat de reprezentanții spitalului din Cluj. Care e situația actorului

Conform unor informaţii publicate de cluj24.ro, nu se pune problema de externare, iar Florin Piersic îşi va petrece Paştele în spital. Se pare că marele actor are o stare mai bună decât cea avută în momentul internării, dar având în vedere faptul că are o vârstă înaintată, 88 de ani, şi mai multe boli asociate, medicii nu îl pot externa însă.

Florin Piersic, prima reacţie din spital

Marele actor a ţinut să îşi liniştească fanii şi apropiaţii şi a oferit o primă reacţie după operaţie şi complicaţiile apărute. ”Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic, la Realitatea.

Rămâne de văzut dacă Florin Piersic va mai fi supus unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a stimulatorului cardiac ce a fost afectat de infecţia migrată de la genunchi, în funcţie şi de cum va evolua starea de sănătate a actorului în zilele care urmează.





Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: [email protected]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.