sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Aliatii lui Trump intensifica atacurile impotriva lui Harris pe masura ce discutiile despre inlocuirea lui Biden se intensifica.

Campania lui Donald Trump și unii dintre aliații săi au lansat un atac politic preventiv împotriva vicepreședintelui Kamala Harris, acționând rapid pentru a încerca să o discrediteze în mijlocul discuțiilor din partea unor colegi democrați că ar putea înlocui pe președintele Joe Biden în fruntea listei prezidențiale a partidului din 2024.

Atacul politic împotriva vicepreședintelui Kamala Harris a fost lansat de către campania lui Donald Trump și unii dintre susținătorii săi, care încearcă să o discreditze rapid. Există discuții printre unii colegi democrați cu privire la posibilitatea ca Kamala Harris să-l înlocuiască pe Joe Biden la conducerea listei prezidențiale a partidului în 2024.

Prezentația lui Kamala Harris în cadrul partidului este văzută ca o amenințare la adresa lui Joe Biden, iar prin aceste acțiuni, adversarii politici încearcă să submineze credibilitatea și popularitatea sa.

Donald Trump își pune la încercare cunoștințele politice și popularitatea pentru a distruge imaginea vicepreședintelui Kamala Harris. Acest atac pre-emptiv reprezintă o încercare a echipei lui Trump de a-i discredita pe Harris înainte ca ea să devină o amenințare serioasă pentru el.

Pe scurt, campania lui Donald Trump și susținătorii săi lansează un atac politic împotriva vicepreședintelui Kamala Harris într-o tentativă de a-i discredita popularitatea și credibilitatea, de teama că ar putea să-l înlocuiască pe Joe Biden în conducerea partidului în viitorul alegerilor prezidențiale.

Sursa: https://www.reuters.com/world/us/trump-allies-intensify-harris-attacks-biden-replacement-talk-builds-2024-07-04/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.