vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Ce A Răspuns Serghei Mizil Când A Fost întrebat Cât De Bogat Este: „Tot Timpul Am Stat în Vile”. El E Fiul Demnitarului Comunist Paul Niculescu Mizil

Ce A Răspuns Serghei Mizil Când A Fost întrebat Cât De Bogat Este: „Tot Timpul Am Stat în Vile”. El E Fiul Demnitarului Comunist Paul Niculescu Mizil


Duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D, Serghei Niculescu Mizil va fi invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Serghei Niculescu Mizil, fiul demnitarului comunist Paul Niculescu Mizil, este cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru titulatura de „beizadea comunistă” ce i-a fost atribuită.

De profesie pictor, Serghei Mizil a avut expoziții de artă atât în țară, cât și în străinătate. În ultimii ani, a explorat lumea actoriei și a reușit să-și extindă afacerile în sectorul imobiliar. Personalitate controversată, s-a remarcat de-a lungul timpului si prin limbajul „colorat” și stilul vestimentar inconfundabil. Serghei Mizil se află la a doua căsătorie și este tatăl a două fete.

serghei-mizil-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-5Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Serghei Mizil, invitat în emisiunea lui Denise Rifai

În clipul de prezentare a emisiunii care va fi difuzată duminică, Serghei Mizil răspunde deja la câteva întrebări adresate de Denise Rifai. „Care este cel mai scump tablou pictat de Serghei Mizil?”, a întrebat prezentatoarea, iar el a zis: „Am vândut și la 9.000, 10.000, dar pe vremea aia erau prețuri bune”.

Ordonanța care poate lăsa șoferi nevinovați fără permis. Petiție de revoltă semnată online. Avocat: „Interesul societății primează”

Recomandări

Ordonanța care poate lăsa șoferi nevinovați fără permis. Petiție de revoltă semnată online. Avocat: „Interesul societății primează”

„Ați vrut să-l împușcați pe Ceaușescu?”, a mai întrebat apoi Denise Rifai. „Au tras asupra mea și am deschis și eu focul asupra lor”.

„Cât de bogat sunteți?”, a continuat Denise Rifai. „Eu nu am fost niciodată sărac, tot timpul am stat în vile, mașini, șalupe”, a zis Serghei Mizil.

Ce pensie are Serghei Mizil

În 2022, pe canalul său de YouTube, Serghei Mizil a dezvăluit într-o discuție online cu un interlocutor că are o pensie de 1.200 de lei. Puțini știau că acesta s-a pensionat. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a spus Serghei.

„Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, i-a recomandat cel cu care se afla într-o conversație, acesta făcând referire la un ajutor acordat de stat, ce urma să fie acordat din luna mai. „Da, îmi dau 50 de euro!”, a răspuns Serghei, fără să pară prea interesat de această sumă.

O persoană care îi…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.