vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Claudia Pătrășcanu spune că nu a plecat cu Gabi Bădălău la Paris: „S-a gândit să le facă o surpriză copiilor…”

Claudia Pătrășcanu spune că nu a plecat cu Gabi Bădălău la Paris: „S-a gândit să le facă o surpriză copiilor…”


Cântăreața s-a decis să spună tot adevărul despre vacanța din capitala Franței, urmare a imaginilor apărute.

După ce au apărut imagini cu cei doi copii ai cuplului însoțiți de fiecare dintre părinți în aceleași locuri, Claudia Pătrășcanu a dorit să facă lumină în privința vacanței din capitala Franței. Ea a declarat pe rețelele de socializare că nu a plecat împreună cu fostul său în vacanță, ci acesta și-a făcut apariția pe parcursul sejurului.

„Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele (n.r. băieții ei și a lui Gabi Bădălău). În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris. Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet. Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Artista a mai spus: „Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre. Nu știu dacă neapărat să zic că mă simt datoare să vă răspund, norocul meu este că sunt un om care știe de glumă, care nu pune la suflet și iau lucrurile așa cum vin”.

Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.