vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Horoscop 5 iulie 2024. Zodia care primește o veste rea

Horoscop 5 iulie 2024. Zodia care primește o veste rea


Horoscopul zilei de vineri, 5 iulie 2024. Unii nativi vor avea partea de experiențe surprinzătoare, în timp ce alții au de doborât multe obstacole. Iată lista completă a previziunilor pentru fiecare zodie în parte!

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Te bazezi doar pe tine, ceea ce e un lucru bun, dar asta nu ar trebui să ducă la o închidere față de experiențe care îți sunt necesare, cum ar fi normalizarea relațiilor cu superiorii.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Este important să vrei să fii tu factorul de echilibru, indiferent în ce mediu te afli, să oferi tu un exemplu de lucru bine făcut și nu numai.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vestea bună este că te poți bucura din nou de sprijinul unei persoane de care chiar aveai nevoie. Vestea rea poate veni de la un alt apropiat, care te tratează cu un refuz.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești dornic de liniște și de armonie în casă, dar acestea nu pot fi obținute ușor, cer un preț pe măsura valorii lor. Mai întâi, trebuie să te implici în rezolvarea unor probleme care provoacă dezechilibre.

Leu: 23 iulie – 22 august

O zi destul de amestecată, în care va conta foarte mult cât de inspirat vei fi și cât de dornic ești să faci lucruri bune. Dacă vei dori doar să-ți iasă anumite lucruri, vei rămâne doar cu ele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Găsești motive să zâmbești, dar și destule motive să te încrunți. Dacă nu rămâi blocat într-o ipostază anume, vei reuși să înveți mai multe despre toleranță.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Apare o rază de soare, de la cineva din familie, dar și o umbră întunecată de la serviciu sau în legătură cu starea de sănătate, a ta sau a unui apropiat. Asta înseamnă că te așteaptă o zi solicitantă.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Unele lucruri merg mai bine decât te așteptai, altele mai prost, dar ar fi bine să îi lași pe cei din jur în voia lor. Chiar dacă încerci să le forțezi mâna, justificat, nu vei obține mare lucru.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Se anunță o zi dinamică și cu multe situații care evoluează așa cum ai dorit, dar care se și întorc, se schimbă pe neprevăzute. Ar fi bine să fii pregătit și pentru astfel de întorsături și să-ți păstrezi calmul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți este pe plac haosul care se creează pentru că faci trecerea rapid de la…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.