vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Revolutia: De ce voteaza UK pentru stanga in timp ce Europa se indreapta spre dreapta? | Stiri

Revolutia: De ce voteaza UK pentru stanga in timp ce Europa se indreapta spre dreapta? | Stiri

Podcastul „The Take” discută despre așteptările ca partidul laburist din Marea Britanie să fie ales pentru prima dată în 14 ani. Partidul condus de Keir Starmer pare să fie pe cale să câștige alegerile din UK după 14 ani, dar va reuși să capitalizeze pe câștigurile sale odată ce preia controlul?

În acest episod, Anealla Safdar, editorul european al Al Jazeera, discută despre această transformare politică. Episodul a fost produs de un grup de colaboratori, iar designul sonor a fost realizat de Alex Roldan. Echipa de producție și angajament include nume precum Aya Elmileik și Ney Alvarez. Alexandra Locke este producătorul executiv al emisiunii, iar Ney Alvarez este șeful de audio la Al Jazeera.

Ascultați podcastul pentru a afla mai multe despre această schimbare politică importantă din Marea Britanie și cum poate influența viitorul țării. Conectați-vă cu echipa „The Take” pe social media și urmăriți ultimele episoade pe diverse platforme online.

Sursa: https://www.aljazeera.com/podcasts/2024/7/4/the-take-why-is-the-uk-voting-for-the-left-as-europe-moves-to-the-right

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.