vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Soarele sprijină Partidul Muncitoresc – ultimele actualizări – POLITICO

Soarele sprijină Partidul Muncitoresc – ultimele actualizări – POLITICO

Cu doar o zi înainte de alegerile din Marea Britanie, candidații care candidează pentru a conduce țara au fost eclipsați de o apariție surpriză din trecut: fostul prim-ministru Boris Johnson.

Johnson a făcut o apariție surpriză la un miting de campanie în Chelsea pentru prim-ministrul conservator Rishi Sunak în noaptea de marți, luându-și în vizor liderul laburist Keir Starmer și pe Nigel Farage de la Reform UK – și oferind moralul necesar partidului Tory. Cu toate acestea, primirea ca a unei vedete rock de către activiștii partidului adunați a oferit și un moment incomod pentru Sunak, ale cărui apariție a fost cu adevărat eclipsată.

Prim-ministrul va rămâne în sud-est pentru ultima dimineață de campanie astăzi, vizitând o școală din Hampshire și alte locații, oferind un interviu la This Morning (în timpul căruia s-ar putea să fie întrebat despre comentariile făcute în ziarul Telegraph de către fostul său ministru de Interne Suella Braverman că alegerile sunt “terminate”) și vorbind la un ultim miting de campanie la ora 20:00. Tanya Gold are un articol imperdabil pentru POLITICO astăzi, care poate fi citit ca un obituar politic pentru Sunak.

Starmer, între timp, va fi încălzit de sondajul MRP de marți seară de la Survation, care a plasat Conservatorii pe doar 64 de locuri și Laburistii pe un impresionant 484, în timp ce face o ultimă sprintare în Scoția, Țara Galilor și Midlandsul de Vest.

Urmăriți toată acțiunea mai jos cu echipa POLITICO.

Sursa: https://www.politico.eu/article/uk-election-2024-latest-updates-keir-starmer-rishi-sunak-nigel-farage/?utm_source=RSS_Feed&utm_medium=RSS&utm_campaign=RSS_Syndication

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.