vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Socrii fostului primar Cătălin Cherecheș au fost condamnați definitiv pentru dare de mită

Socrii fostului primar Cătălin Cherecheș au fost condamnați definitiv pentru dare de mităstiri romania

Rudele primarului fugar au fost condamnate la închisoare cu suspendare, după ce au încercat să cumpere o sentință mai blândă pentru ginerele lor. Soacra lui Cătălin Cherecheș va ispăși pedeapsa de 3 ani cu suspendare, iar soțul acesteia 2 ani și 6 luni, tot cu suspendare, a decis Curtea de Apel Târgu Mureș.

Anul trecut, cu câteva săptămâni înainte de condamnarea fostului edil, cei doi au încercat să o mituiască pe una dintre judecătoare. Aceasta a făcut denunț, iar cei doi au fost prinși în flagrant când îi dădeau mamei magistratei 50 de mii de euro. Soții au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru dare de mită şi complicitate la dare de mită.

Prima instanţă i-a obligat pe socrii lui Cătălin Cherecheș ca, pe durata termenului de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. Totodată, instanţa a decis confiscarea sumei de 50.000 euro.

Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a fost condamnat definitiv la 5 ani de detenție, a fugit din țară înainte de pronunțare, dar a fost capturat și apoi extrădat din Germania.

Editor : D.U.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.