sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Tânăra care şi-a ucis prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a fost condamnată definitiv la 16 ani de închisoare

Tânăra care şi-a ucis prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a fost condamnată definitiv la 16 ani de închisoarestiri romania

Tânăra care şi-a ucis prietena, la Mangalia, i-a pus trupul într-un geamantan şi l-a abandonat în parc a fost condamnată, joi, la 16 ani de închisoare, iar decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis, joi, apelul declarat de mama victimei împotriva deciziei Tribunalului Constanţa prin care Loredana Ionela Atănăsoaie fusese condamnată la 15 ani şi trei luni de închisoare, scrie News.ro.

”În baza art. 423 alin. 2 Cod procedură penală desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela – la pedeapsa închisorii de 13 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023). În baza art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). În baza art. 360 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). Menţine pedepsele de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023), prev. De art. 250 alin. 1 C.pen. rap. la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. şi de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023)”, se arată în minuta instanţei.

Magistraţii au hotărât să aplice tinerei pedeapsa cea mai grea de 13 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de trei ani de închisoare, urmând să execute pedeapsa de 16 ani de închisoare.
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

Loredana Ionela Atănăsoaie a fost trimisă în judecată la sfârşitul anului trecut. Procurorii au dispus trimiterea ei în judecată în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.

“În noaptea de 05/06.08.2023, în timp ce se aflau în camera unui hotel din staţiunea Saturn, pe fondul unor conflicte preexistente, inculpata a înjunghiat-o pe colega sa, victima C.E.A., în zona gâtului şi i-a provocat moartea, ce a survenit în urma unei hemoragii interne şi externe, consecinţa plăgii înţepate-tăiate de la nivel cervical, cu interesarea pachetului vascular de la acest nivel, apoi a transportat cadavrul victimei şi l-a abandonat sub o bancă din municipiul Mangalia”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au explicat că tânăra a furat cardul bancar al victimei şi a retras suma de 2.000 de lei. “Totodată, în dimineaţa zilei de 06.08.2023, inculpata a sustras un card bancar al victimei ucise, iar, în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a accesat fără drept de trei ori sistemul informatic de la ATM-ul unei bănci comerciale de pe strada Constanţei din municipiul Mangalia, prin folosirea card-ului bancar sustras şi astfel a retras fraudulos, în mod succesiv, suma totală de 2.000 de lei, în două tranşe, a câte 1.000 lei fiecare (o interogare sold şi două retrageri efective de bani), bani pe care şi i-a însuşit fără drept”, au afirmat procurorii.

Tribunalul Constanţa o condamnase în luna aprilie la 15 ani şi trei luni de închisoare.

Editor : A.P.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.digi24.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.