vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Tricolorii, aşteptaţi de aproximativ de 500 de fani la Mogoşoaia. Suporterii au scandat: „Edi, nu pleca”

Tricolorii, aşteptaţi de aproximativ de 500 de fani la Mogoşoaia. Suporterii au scandat: „Edi, nu pleca”stiri romania

Tricolorii au fost aşteptaţi, miercuri noapte, de aproximativ 500 de fani la Centrul de fotbal Mogoşoaia, la revenire în ţară de la Euro-2024, relatează News.ro.

Fanii au cântat imnul României şi i-au cerut selecţionerului Edward Iordănescu să nu plece.

“Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii. Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!”, a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau: “Edi, nu pleca”.

“Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a afirmat la rândul său, căpitanul Niciolae Stanciu.

Tricolorii au ajuns în România cu o cursă TAROM care a aterizat la Aeroportul Henri Coandă la ora 01:10.

Naționala României s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, după ce a fost învinsă, marți, 2 iulie, de Olanda, scor 0-3 (0-1), în „optimile” Euro 2024. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat grupa E.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.libertatea.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.