vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Biden califică dezbaterea drept un “episod rău” într-un interviu pentru ABC News.

Președintele SUA Joe Biden a numit din nou dezbaterea sa împotriva lui Donald Trump “un episod prost”, sugerând într-un interviu acordat postului ABC News vineri că prestația sa slabă se datorează unei pregătiri proaste, oboselii și bolii.

În timpul interviului, Biden a recunoscut că dezbaterea cu Trump a fost o experiență dificilă pentru el și că nu a fost mulțumit de performanța sa. A afirmat că nu s-a pregătit suficient de bine, se simțea epuizat și afectat de o boală la momentul respectiv. Biden a adăugat că a subestimat agresivitatea lui Trump în timpul dezbaterii și că nu a reușit să răspundă la atacurile acestuia în mod corespunzător.

În ciuda acestor dificultăți, Biden a declarat că a învățat din acea experiență și că în prezent se pregătește mai intens pentru orice dezbateri viitoare. A subliniat importanța unei pregătiri adecvate și a unui plan bine pus la punct pentru a face față provocărilor unei dezbateri politice.

În încheierea interviului, Biden a recunoscut că dezbaterea cu Trump a fost o lecție valoroasă pentru el și a promis că va fi mai bine pregătit în viitor pentru a-și susține argumentele și pozițiile în fața adversarilor politici.

Sursa: https://www.reuters.com/world/us/biden-calls-debate-bad-episode-abc-news-interview-2024-07-05/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.