vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Urmează temperaturi sufocante de peste 40 de grade la umbră. Cum arată prognoza pe iulie și august

Urmează temperaturi sufocante de peste 40 de grade la umbră. Cum arată prognoza pe iulie și august


Administraţia Națională de Meteorologie a emis vineri, 5 iulie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 8 iulie – 5 august 2024. Potrivit specialiștilor ANM, pe tot parcursul lunii iulie se va menține un aer tropical cu temperaturi în creștere de la o zi la alta. Vor fi zile în care temperatura la umbră vor depăși 40 de grade Celsius. 

Temperaturi neobișnuite

Temperaturi în creștere în România. Foto: Arhivă

Temperaturi în creștere în România. Foto: Arhivă

Temperaturile vor fi peste cele obişnuite în această perioadă, în toată ţara, cu valori mai ridicate în sudul ţării, până la începutul lunii august, au anunţat vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 8 iulie – 5 august.

Săptămâna 08 – 15 iulie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cu excepţia extremităţii de sud-est a ţării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 15 – 22 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 22 – 29 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţări.

Săptămâna 29 iulie – 05 augustCiteste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “click.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.