vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Am ieşit să beau, n-am stat să învăţ, să astea…

Am ieşit să beau, n-am stat să învăţ, să astea…


În această săptămână, absolvenții claselor a XII-a au susținut examenul de Bacalaureat, având la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor. Un absolvent de clasa a XII-a a mărturisit că nu a investit prea mult timp în pregătirea pentru examenul de Bacalaureat și, în consecință, nu a reușit să se descurce prea bine la probele scrise.

Un tânăr absolvent de clasa a XII-a, care a susținut examenul de Bacalaureat 2024, și-a exprimat nemulțumirea față de subiectele de la proba de Limba română. Elevii au fost nevoiți să redacteze un eseu de cel puțin 400 de cuvinte, în care să analizeze particularitățile de construcție ale unui personaj dintr-o nuvelă studiată. În acest caz, subiectul ales a fost „Moara cu noroc” de Ioan Slavici, ceea ce i-a nemulțumit pe unii dintre participanți, inclusiv pe acest elev.

Citește și: RÂZI CU LACRIMI! CE PERLE AU PUTUT SĂ SCOATĂ ABSOLVENȚII CLASELOR A XII-A LA EXAMENUL DE BACALAUREAT

Cum a reacționat acest tânăr după finalizarea examenului de Bacalaureat

Un elev care a susținut recent proba scrisă de limba și literatură română la Bacalaureat a explicat de ce nu a reușit să se pregătească adecvat pentru examen. Tânărul a declarat cu nonșalanță că nu este preocupat de posibilitatea de a obține o notă mică sau de a nu promova examenul.

„Aseară (n.r. luni seară) am ieșit în oraș, ca să sărbătoresc reușita de la română. Cred că iau un 2. Am ieșit să beau, n-am mai stat eu să învăț, să mă…astea! Nu e de mine!

N-am înțeles nimic, scria în alte limbi. Au scris acolo ce știau ei, numai ce știam eu, nu! Nici nu știu să vă spun ce a picat, ce a fost la subiectul 3. M-am uitat, l-am văzut… Am îndoit pagina ca să nu mai văd subiectul, că mă băga în depresie! Am reușit să adorm vreo jumătate de oră, mi-am făcut somnul de frumusețe”, a spus el, la ieșire, conform Știrilor Kanal D.

La prima probă scrisă a examenului național de bacalaureat, desfășurată pe 1 iulie, au participat 123.583 de candidați din totalul de 125.694 înscriși, reprezentând toate promoțiile. Peste 2.000 de candidați au fost absenți. La BAC 2024 s-au prezentat și mulți tineri care nu au acordat prea multă importanță pregătirii pentru acest examen în perioada premergătoare, iar acesta este și cazul acestui tânăr care a venit să susțină examenul dar fără…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.