sâmbătă, iulie 13, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Imagini emoționante cu Paula Seling și fetița ei adoptivă! Puse-n dificultate de maioul buclucaș!

Imagini emoționante cu Paula Seling și fetița ei adoptivă! Puse-n dificultate de maioul buclucaș!


Paula Seling are de ce să fie mândră: fetița sa adoptivă îi este cea mai bună prietenă! CANCAN.RO le-a surprins pe cele două la cumpărături, iar în timpul ieșirii ”ca fetele”, cele două au fost numai un zâmbet, dovadă că timpul petrecut împreună este cel mai prețios.

Paula Seling a uimit o țară întreagă în 2022, când a anunțat că a adoptat-o pe Elena în urmă cu șase ani, la vremea respectivă. Dacă până atunci a ales să o țină pe cea mică departe de lumina reflectoarelor și de ochii lumii în general, acum, cântăreața și fetița sa ies peste tot împreună.

Recent, CANCAN.RO le-a surprins pe cele două în timp ce se aflau la o sesiune de cumpărături, ca fetele. Știm deja că shopping-ul este o metodă de relaxare pentru doamne și domnișoare și, pare-se, chiar așa a fost și pentru Paula și Elena, care s-au plimbat minute bune printr-un magazin de haine. Au zâmbit nonstop, au vorbit și s-au consultat cu privire la articolele vestimentare pe care urmau să le cumpere din mall.

Îmbrăcată cu o rochie lungă, înflorată, teniși albi și o geantă deschisă la culoare, Paula Seling nu a pierdut-o din vizor nicio clipă pe fiica sa. La rândul său, îmbrăcată cu o rochie bleu și sandale negre, Elena pare că se simțea foarte bine în compania mamei sale.

(VEZI ȘI: PAULA SELING ȘI FOSTUL SOȚ ÎȘI “DISPUTĂ” INTENS FIICA ÎN VACANȚA DE VARĂ: “TATĂL EI O IA DESEORI!”)

stiri romania
Îmbrăcate lejer, cele două s-au plimbat minute bune prin magazin.

Maioul cu pricina

La un moment dat, Elenei i-a atras atenția un maiou alb de pe stand. Pentru că nu era convinsă dacă articolul vestimentar este o alegere bună pentru fiica sa, Paula a luat imediat atiudine. A întors maieul pe toate părțile, l-a examinat câteva clipe, apoi l-a așezat în fața fiicei sale pentru a vedea cât de bine i s-ar potrivi. În tot acest timp, fetița a așteptat cu multă răbdare părerea mamei sale, dovadă că ține cont de sfaturile vestimentare venite din partea cântăreței. ”Parcă ai zis că nu îți plăcea. ”Rămâne acesta sigur sau vrei să ne mai uităm?” o întreabă Paula pe cea mică. Elena își asigură mama că aceasta este alegerea finală și că maioul cu pricina este, într-adevăr, cea mai potivită opțiune.

Ulterior, mama și fiica și-au continuat sesiunea de shopping câteva minute în plus, apoi s-au îndreptat către…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.