vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

Maya, fiica Antoniei, dansatoare în show-ul lui Alex Velea de la Neversea! Imagini fabuloase

Maya, fiica Antoniei, dansatoare în show-ul lui Alex Velea de la Neversea! Imagini fabuloase


Apariție neașteptată pe scena festivalului Neversea! Alex Velea a impresionat publicul cu un spectacol deosebit la Neversea, unde fiica Antoniei, Maya, a urcat pe scenă alături de el! Prezența tinerei a adus bucurie fanilor, care sunt convinși că va urma pașii mamei sale! Iată cum a apărut fiica Antoniei pe scenă!

Antonia poate fi cu adevărat mândră de familia ei minunată și de copiii ei adorabili! Micuța seamănă foarte mult cu mama ei și este evident că urmează cu grație pașii acesteia. La Neversea, fiica ei, Maya, a oferit o surpriză uriașă fanilor, urcând pe scenă alături de Alex Velea. Publicul a fost în extaz să o vadă pe fiica Antoniei dansând pe scenă!

Citește și: IMAGINI INCENDIARE DIN VACANȚĂ OFERITE DE ANTONIA! ARTISTA S-A PLÂNS CĂ E „GRĂSUȚĂ”, DAR LIPSA HAINELOR I-A SCOS LA IVEALĂ FORMELE DE INVIDIAT

Fiica Antoniei, Maya, a urcat pe scenă alături de Alex Velea

Alex Velea a fost printre artiștii care au întreținut publicul la Neversea cu o seară în urmă (5 iulie). Însă, de data aceasta, a uimit fanii cu un spectacol la care nu s-ar fi gândit nimeni: pe lângă dansatori și echipa sa, Alex Velea a fost însoțit pe scenă de nimeni alta decât fiica Antoniei!

Maya și-a demonstrat talentul extraordinar la dans într-un show memorabil alături de Alex Velea pe scenă. Se pare că au făcut repetiții intense înainte de concert, deoarece Maya a executat coregrafia perfect!

Fiica Antoniei a urcat pe scenă și a dansat cu încredere, fără a lăsa emoțiile să o copleșească. Tânăra a strălucit și a captivat inimile fanilor! Spectatorii români care au urmărit-o în timpul spectacolului au avut doar cuvinte laudative la adresa ei!

Maya pe scenă alături de Alex Velea/foto: TikTok
Maya pe scenă alături de Alex Velea/foto: TikTok

La vârsta de 21 de ani, Antonia a născut-o pe Maya, fiica ei din mariajul cu Vincenzo Castellano. Acum aproape adolescentă, Maya, locuiește în Italia cu tatăl ei, dar are dese întâlniri cu mama sa, cu care are și o conexiune aparte. Adolescenta a moștenit de la mama sa trăsături distinctive, inclusiv ochii deschiși la culoare și pasiunea pentru lumea artistică.

Internauții și cei prezenți la festival au fost extrem de surprinși și încântați să o vadă pe micuța Maya pe scenă.Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “www.cancan.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.