vineri, iulie 19, 2024
spot_imgspot_img

Latest Posts

(P) 4 motive pentru care merită să alegi un uscător de păr bun

(P) 4 motive pentru care merită să alegi un uscător de păr bun


Pentru unii dintre oameni, uscătorul de păr nu este neapărat o opțiune deoarece există concepția conform căreia acesta îți poate distruge părul. Ei bine, află că afirmația este pe jumătate adevărată deoarece în cazul în care alegi să folosești un uscător de păr bun, părul tău nu va avea de suferit deloc.

Podoaba capilară joacă un rol extrem de important în viețile fiecăruia dintre noi deoarece are un rol însemnat în ceea ce privește nivelul stimei de sine și al încrederii în sine, percepția asupra propriei fizionomii, dar și pentru că poate să exprime personalitatea ta, în funcție de coafura și de culoarea în care alegi să îl porți. În toată această poveste uscătorul de păr joacă și el un rol de bază pentru că în cazul în care alegi un electrocasnic mai puțin calitativ, acesta îți poate deteriora rapid firul de păr, cu atât mai mult în cazul în care folosești și alte electrocasnice care îți pot degrada firul de păr, cum ar fi un ondulator sau o placă de păr părul tău este mai expus și se poate astfel degrada mult mai ușor.

Pentru a evita toate aceste neplăceri, deci, un uscător de calitate joacă un rol esențial. Hai să vedem care sunt motivele pentru care ai putea alege un astfel de produs.

  1. Risc scăzut de fragilizare

Un avantaj semnificativ pe care uscătoarele de păr de calitate îl aduc procesului de îngrijire și mai ales de uscare este acela că tehnologia înaltă atrage, dar și păstrează umiditatea în părul tău și astfel părul se hidratează în timp ce tu îl usuci și astfel riscul de a se deshidrata și prin urmare a se fragiliza, ceea ce duce în timp la ruperea firului de păr, este extrem de scăzut, tinzând către zero.

  1. Risc scăzut de deteriorare

Nimeni nu vrea să aibă firul de păr deteriorat, așa că un uscător de păr care folosește o tehnologie inovatoare te ajută și în acest sens. Care este explicația? Aceea că atunci când folosești un astfel de electrocasnic, căldura este distribuită în mod uniform la nivelului scalpului și astfel se evită supraîncălzirea firului de păr. Din acest motiv firul de păr nu se mai deteriorează și nu se mai rupe atât de facil în timpul uscării.

  1. Părul strălcește

Cine nu își dorește un păr sănătos și care strălucește? Probabil că nu există cineva care să nu vrea aceste lucruri. Ei bine, atunci când te ajuți de un uscător de păr…Citeste tot articolul

Sursa & Foto Credit- “antenastars.ro”

Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. Nu suntem raspunzatori pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.